Pjanic-hug sikrede Juve-sejr

Miralem Pjanic og Mario Mandzukic sørgede for en 2-0-sejr til Juventus mod Lazio.

Juventus sikrede lørdag aften den anden Serie A-sejr i træk, da de besejrede Lazio med 2-0 på hjemmebane.

De forsvarende mestre havde igen Cristiano Ronaldo med, men selv om han kom tæt på allerede efter syv minutter, kom ikke på tavlen i Juventus-sejren.

Det var derimod den bosniske midtbanegeneral, Miralem Pjanic.

Efter en halv times spil sendte Federico Bernardeschi et indlæg ind i nærheden af Mario Mandzukic, men den kroatiske boksspiller kunne ikke få kraft nok i sit hovedstød, og Lazios Wallace kunne let heade den ud af feltet.

Nedfaldsbolden endte imidlertid hos Pjanic, der lurede et par meter udenfor feltet, og han tog chancen og sparkede til bolden. Det var en god beslutning. Lazio-keeperen Thomas Strakosha kunne nemlig ikke nå afslutningen, der altså fik netmaskerne til at blafre. 1-0.

Ronaldo kom tæt på at udbygge føringen efter 70 minutter, men hans langskud blev reddet af Strakosha. Også kort efter fik han en gylden chance for at sende sit første Juventus-mål i kassen, da han fik bolden en meter foran et frit mål. Hans førsteberøring sad dog ikke skabet, og bolden endte i stedet for næsen af Mandzukic, der fik sparket bolden i det frie mål til 2-0.

Med knap ti minutter igen fik danske Riza Durmisi debut for gæsterne, da han blev skiftet ind og afløste Sergej Milinkovic-Savic.

Der blev ikke scoret yderligere, og dermed har Juventus maksimumpoint efter to sejre på to kampe. Lazio har til gengæld ikke fået nogle point på kontoen, efter at de også tabte til Napoli i den første runde.