• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Simon Møbjerg Sørensen

Reina: Ved ikke hvor jeg er næste år

Reina: Ved ikke hvor jeg er næste år
Illustration

Pepe Reina er lejet ud til Napoli og ejet af Liverpool. I kulissen lurer FC Barcelona på keeperen, men selv aner han ikke, hvad der skal ske til sommer.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Liverpool hældte Pepe Reina ud på en lejeaftale til Napoli i sommer, da de købte Simon Mignolet, og spørgsmålet er så, hvad der skal ske, når lejeaftalen udløber. Reina har formentlig ingen fremtid på Anfield Road, hvor Mignolet har sat sig tungt på førstemålmandshandskerne.

Selv ved han ikke, hvad der kommer til at ske til sommer, hvor FC Barcelona angiveligt viser interesse for at hente ham ind som afløser for Victor Valdes, mens Napoli formentlig også vil forsøge at kapre spanieren på en permanent kontrakt.

- Jeg ved ikke, hvor jeg er næste år, men min plan er at nyde denne sæson og gøre et godt job. Derefter skal jeg tilbage til Liverpool og tage en beslutning. De må forklare mig, hvad deres intentioner er, men jeg er ikke opdateret lige nu på de tilbud, der eventuelt kommer, for det er et job for min agent. Min fremtid er her, i Italien, og så må vi se, hvad der sker i juni, siger Pepe Reina til Marca.

Napoli har lukket lidt for mange mål ind på det seneste, og det har affødt kritik af Reinas målmandsspil. I midtugen lukkede han tre mål ind i Coppa Italia-semifinalen mod Roma. Han kan dog tage revanche onsdag, når de to klubber spiller returkamp i Napoli.

Napoli er nummer tre i Serie A.

Superliga

Mere Superliga

Fokus