• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Robin Olsen-agent tordner mod Roma: De er skyld i mislykket skifte

Foto: Getty Images

Robin Olsens agent afviser, at han skulle være skyld i målmandens potentielle skifte til Montpellier faldt i vasken. Det var Romas skyld.

Af Victor Risager

Robin Olsen ser ikke ud til at have en fremtid i AS Roma, og svenskeren så ud til at være på vej til fransk fodbold denne sommer, hvor Montpellier var meldt interesserede.

Det skifte kom dog ikke på plads, og i stedet hentede Montpellier argentinske Geronimo Rulli i Real Sociedad. Ifølge italienske medier var Robin Olsens agent, Hasan Cetinkaya, skyld i, at skiftet til Montpellier glippede, men det afviser han selv i et interview med Aftonbladet.

- For det første har jeg aldrig mødt dem, siger agenten og tilføjer, at Roma selv var skyld i det:

- Jeg har ikke været der eller mødt nogen fra klubben. Jeg har aldrig talt med nogen i klubben, hverken om løn eller kompensation. Roma har selv formået det med en masse af deres egne agenter. Roma har ødelagt aftalen, fordi de har krævet for meget til disse agenter. Desværre er det sådan, det fungerer i Italien. Det eneste, jeg sagde til Roma, var, at han ved et salg ikke skulle miste en eneste krone af sin løn.

Agenten forklarer samtidig, at det vigtigste er at finde en klub, hvor Robin Olsen kan være førstevalget på målmandsposten. Og Hasan Cetinkaya afviser, at Robin Olsen skulle have takket nej til et skifte til Benfica, som Corriere dello Sport ellers har skrevet.

Robin Olsen, 29 år, stod i sidste sæson 35 kampe for Roma, hvor han har kontrakt indtil sommeren 2023.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.