• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Anders Dehn

Robin Olsen vraget til fordel for 35-årig: Jeg tror, jeg holder fast i ham

Robin Olsen vraget til fordel for 35-årig: Jeg tror, jeg holder fast i ham
Foto: Getty Images

Robin Olsens position i AS Roma har været til debat i ugevis, og forleden var han sat af for første gang i sæsonen. Cheftræner Claudio Ranieri holder fast i 35-årige Antonio Mirante i den kommende tid.

Af Anders Dehn

Mens transferrygterne har føget rundt, og kritikken af Robin Olsen har været til at få øje på, er én ting forblevet den samme: Den tidligere FC København-målmand har stået i AS Romas mål, når holdet spillede.

Indtil i forgårs.

Læs også: Robin Olsen rygtet til Premier League: Jeg ved ikke noget om det

Da havde cheftræner Claudio Ranieri valgt 35-årige Antonio Mirante i stedet for Olsen, og det kommer han også til at gøre i den kommende tid. Det slog han fast til pressekonferencen forud for morgendagens kamp mod Sampdoria.

- Mirante spillede godt i onsdags, og jeg tror, jeg holder fast i ham. Ellers bliver de begge to utilfredse. Jeg er modvillig mod at skifte. Jeg ville gerne give Robin et lille hvil, men jeg agter ham meget højt, siger Ranieri.

Læs også: Efter skidt debutsæson i Roma: Robin Olsen på vej til Premier League

Den seneste tid er Robin Olsen især blevet sat i forbindelse med et klubskifte til England. Så sent som i går skrev mediet Calciomercato, at både Premier League-mandskabet Bournemouth og Championship-førerholdet Norwich City har afgivet bud på ham.

De skal dog formentlig lægge et anseeligt beløb, hvis de skal købe målmanden fri. Han har kontrakt frem til sommeren 2023.

Superliga

Mere Superliga

Fokus