Serie A

Roma ansætter »Den lille flyver«

Roma-træner Claudio Ranieri sagde op i aftes efter 4-3 nederlaget til Genoa. Klubben har midlertidigt ansat Vincenzo Montella, der i daglig tale kaldes det lille fly.

36-årige Vincenzo Montella afløser Claudio Ranieri som træner for Serie A-klubben AS Roma. Montella har en fortid som spiller i klubben, hvor han nåede at spille 215 kampe og 94 mål. Hans tilnavn er »Den lille flyver«, der refererer til hans lave statur og hans fejring af mål, hvor han stikker armene ud til siden, som var det vinger.

Ranieri tilbød at forlade trænerjobbet i klubben, efter hans hold i aftes havde smidt en 3-0 føring over styr og tabt 4-3 til Genoa. Roma har tabt de sidste fire kampe på stribe og er dumpet ned på Serie A's ottendeplads. Ranieris afgang i Roma blev bekræftet her til morgen af Roma-præsident Rosella Sensi.

Vincenzo Montella kommer fra en stilling som ungdomstræner i klubben, og han overtager kun midlertidigt ansvaret for klubbens førstehold. En ny træner vil blive installeret i klubben senest til sommer, og allerede nu spekuleres der i, at Carlo Ancelotti er en kandidat som ny Roma-træner, hvis han bliver fyret i Chelsea.