• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Nicklas Grodt Degn

Roma-boss giver op på midtbaneprofil: Han vælger Inter

Roma giver fortabt i kampen om den eftertragtede Nicolo Barella. Han har valgt Inter, siger Romas nye sportsdirektør.

Af Nicklas Grodt Degn

En ny sportsdirektør har indtaget chefstolen i Roma og da han torsdag første gang skulle møde pressen i sit nye embede, var der ikke mange glædelige nyheder at opstøve for Roma-fans.

Den nye sportsdirektør Gianluca Petrachi, der inden Roma var i Torino, blev blandt andet spurgt ind til midtbaneprofilen fra Cagliari, Nicolo Barella, hvis underskrift Roma og Inter har været i indædt kamp om at skaffe. Men nu giver Roma op.

- Der er blevet sagt meget forkert. Spilleren (Barella, red.) ville gladelig komme til Roma, men efter Monchis (tidligere Roma-sportsdirektør, nu i Sevilla, red.) farvel kom Inter ind i billedet og kom med deres bud til Cagliari og spilleren. Conte (ny Inter-træner, red.) har ringet til spilleren og han valgte ikke Roma over Inter. Jeg har aldrig ringet til Barella, men han har valgt Inter, sagde Petrachi til pressen ifølge calciomercato.com.

22-årige Barella er et et produkt af Cagliaris ungdomsarbejde og har spillet i klubben hele sin karriere med undtagelse af et kort lejeophold i Como. Han fik landsholdsdebut for Italien i oktober og har siden spillet syv landskampe og scoret to mål.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Silkeborg IF - OB

Hjemmeholdet søger stadig efter sæsonens første sejr, mens udeholdet kæmper for at holde fast i top seks. Der er vigtige point på spil i Silkeborg mandag aften.