• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Nicklas Grodt Degn

Roma henter konkurrent til Robin Olsen

Foto: Getty Images

Der bliver trængt i Roma-målet til den kommende sæson. Hovedstadsklubben henter forstærkning i Espanyol.

Af Nicklas Grodt Degn

Det begyndte godt for den tidligere FCK-målmand Robin Olsen i AS Roma i starten af sidste sæson, men så mistede han sin plads i målet til italienske Antonio Mirante i foråret og siden er det blevet sparsomt med spilletid til svenskeren.

Det ser ikke ud til at blive nemmere forud for den kommende sæson. Den seneste uge har Roma været rygtet tæt på den tidligere Tottenham-målmand Pau Lopez og nu bekræfter Roma så, at Lopez er landet i Rom forud for et skifte.

24-årige Pau Lopez kommer til fra Real Betis, som han var fast mand i buret for i den forgangne sæson. Han har en fortid i Espanyol og Tottenham, dog uden at have optrådt i Premier League.

29-årige Robin Olsen skiftede fra FC København til AS Roma sidste sommer. Han spillede 27 kampe i sin Serie A-debutsæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.