AS Roma med sikker sejr over oprykkerne

En dyr udvisning til Spal i første halvleg gav AS Roma plads, og det medførte en stabil føring til værterne.

Lige fra kampens start lagde AS Roma pres på gæsterne fra Spal.

Blot 11 minutter skulle der gå, før opykkerne dummede sig. Felipe kom glidende i en grim tackling, og dommer Rosario Abisso følte sig nødsaget til at udvise spilleren. En dum beslutning af spilleren, og herefter satte AS Roma ekstra pres på Spal.

Ni minutter senere dukkede den tidligere City-spiller, Edin Dzeko, nemlig op og tog en høj bold til sig. Med en enkelt berøring og et skud sendte han bolden via stolpen og i netmaskerne for AS Roma.

Efter et par riposter i feltet lykkedes det at udbygge føringen for AS Roma. 32 minutter var spillet, da Kevin Strootman med venstrepoten hamrede bolden i den øverste del af netmaskerne. Flot detalje af Stephan El Shaarawy, der stod for oplægget med en hælaflevering.

I anden halvleg fortsatte dominansen. Lorenzo Pellegrini steg til vejrs efter 52 minutter og headede AS Roma på 3-0.

Pludselig fik Spal dog tilkæmpet sig et straffespark, og selvom Federico Viviani brændte fra pletten, fulgte han op på riposten og reducerede til 1-3. Det opildnede dog ikke Spal til at spille sig tættere på point, for i stedet bevarede AS Roma sin overlegenhed i kampen.

Dermed endte det med en sejr på 3-1 til AS Roma, der nu placerer sig på en fjerdeplads i Serie A. Klubben har fire point op til Napoli på førstepladsen.