Roma overvandt flot Torino-comeback

Roma satte en to-måls føring over styr, men fik alligevel alle tre point, da de hjemme mødte Torino

Roma er en del af det tætte felt i Serie A, der kæmper om en plads i top fire, der giver adgang til Champions League. Derfor tæller alle point, og fejlmarginen er lille, hvis ikke man skal overhales af en konkurrent.

Men i dag var det tæt på at gå galt for Roma, der på hjemmebane måtte se Torino hente en føring på to mål, inden romerne alligevel tog sejren til sidst.

Det startede ellers godt for Roma. Den kun 19-årige Nicolò Zaniolo bragte efter et kvarters spil Roma foran, det midtbanetalentet efter klumspil i feltet sendte bolden op i nettaget. Med ti minutter tilbage af første halvleg fordoblede veteranen Aleksandar Kolarov Romas føring, da han gjorde det til 2-0 på straffespark.

Roma så derfor ud til at være på vej mod en sikker sejr, men i anden halvleg begyndte det at gå galt. Fem minutter efter pausen fik Torinos midtbanespiller Tomás Rincón med et langskud sendt bolden forbi den tidligere FC København-keeper Robin Olsen. Og efter 67 minutter faldt udligningen, da forsvarsspilleren Cristian Ansaldi med en flot helflugter satte udligningen i mål.

Heldigvis for Roma fik de forpurret Torinos store comeback. Stephan El Shaarawy scorede med godt et kvarter tilbage det afgørende mål, da han alene med målmanden let kunne gøre det til slutresultatet 3-2.

Roma er derfor placeret på fjerdepladsen i Serie A med 33 point. De kan dog blive overhalet af både AC Milan og lokalrivalen Lazio, der begge mangler at spille i denne runde.