• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Morten Jørgensen

Ronaldo bragede Juventus til ny sejr i Serie A

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo sørgede for, at Juventus fortsætter den ubesejrede stime i Serie A. Portugiseren scorede to gange i udekampen mod Empoli.

Af Morten Jørgensen

Juventus har fået en formidabel start på Serie A-sæsonen, og på udebane mod Empoli var der ingen tvivl om, at kravet til det italienske mesterhold var en ny sejr.

Den måtte de dog kæmpe hårdt for.

Empoli, som inden opgøret lå tredjesidst i Serie A, havde ikke tænkt sig at give op uden kamp mod Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala og de andre Juventus-stjerner, og efter 28 minutter bragte hjemmeholdet sig også i front, da Francesco Caputo hamrede en bold ind bag Wojciech Szczesny fra kanten af feltet.

Ikke overraskende dominerede Juventus opgøret, men Den Gamle Dame måtte have lidt hjælp fra Ismael Bennacer til at score. Empoli-spilleren begik straffespark mod Paulo Dybala, og fra pletten var Cristiano Ronaldo som så mange gange tidligere iskold.

20 minutter før tid tog den portugisiske verdensstjerne sagen i egen hånd, da han sparkede til bolden fra 25 meters afstand. Afslutningen tordnede ind bag Ivan Provedel i Empolis mål, og så var Juventus på vej til en ny sejr.

Føringen holdt hele indtil kampens sidste fløjt, og dermed er Juventus noteret for 28 point i sæsonens første 10 ligakampe. Empoli er stadig tredjesidst med seks point. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus