• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Ronaldo er nu tiltalt i sagen om angivelig voldtægt

Cristiano Ronaldo har længe været i centrum for en sag om voldtægt, og nu er han tilsyneladende blevet anklaget i sagen.

Af Oliver Okstrøm

Cristiano Ronaldo blev for godt et år siden indblandet i en sag, der handler om, at han skulle have voldtaget en kvinde i Las Vegas. Den sag har længe stået stille, men nu skulle portugiseren officielt være blevet tiltalt.

Det skriver det amerikanske medie TMZ.

Her bliver der berettet om, at Ronaldo nu skal møde op i en retssal i USA, og dermed tager sagen nu et nyt skridt, men ifølge mediet tager Ronaldo og spillerens advokater det meget roligt.

Det forlyder nemlig, at de har sendt et brev til dommeren, hvor man sår tvivl om kvindens version af, hvad der skete. I brevet bliver der peget på, hvorfor man skal droppe sagen mod Juventus-stjernen.  

Kvinden, der anklager Ronaldo for voldtægt, hedder Kathryn Mayorga, trak i sin tid sagen tilbage, da hun skulle have modtaget omkring 2,5 millioner kroner for at holde et sagsanlæg tilbage. Det har hun dog gjort ti år efter hændelsen påståeligt skete.

Las Vegas' politi har eftersigende sendt et brev til et det italienske politi, hvor man anmoder om Cristiano Ronaldos DNA.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus