Ronaldo fik hul på bylden: Dobbelt målscorer og sikrede Juve sejren

Med to kasser i anden halvleg sørgede Ronaldo for, at Juventus fik de tre point mod Sassuolo.

Cristiano Ronaldo havde skudt med vådt krudt i de første tre betydende Juventus-kampe, men i den fjerde slog han til. Her var der tale om et opgør mod Sassuolo i den italienske Serie A, hvor portugiseren gjorde forskellen i Torino-klubbens 2-1-sejr.

Første halvleg endte uden scoringer, men der skulle kun gå fem minutter af anden halvleg, inden Ronaldo fik åbnet for målscoringen i kampen. Målet til 1-0 var bestemt ikke det sværeste, han havde lavet i sin karriere.

Efter et hjørnespark endte bolden efter et par tilfældigheder lige foran Ronaldo, som havde under en halv meter ind til en helt åben målstreg. Derfor skulle bolden bare skubbes det sidste ind, og det gjorde Ballon d'Or-vinderen indehaveren uden de store problemer.

Da kampuret ramte 65 minutter kom kampen andet mål, da Juventus svarede igen med et kontrastød. Her endte bolden ovre hos Ronaldo i venstresiden, hvorefter han på klassisk vis fik sendte bolden sikkert ind over målstregen til 2-0.

Senere i kampen kunne Ronaldo have gjort det til 3-0, som også havde givet ham et hattrick, men her var skarpheden ikke med ham. Derimod blev det til en sen reducering af Sassuolo i overtiden ved Babacar. Her blev Juventus' Douglas Costa endvidere smidt ud til allersidst i kampen.

Sejren betyder, at Juventus nu er på fire sejre ud af fire mulige, der sender dem alene på toppen af Serie A.

I midtugen skal Juventus og Ronaldo spille Champions League mod Valencia, og næste opgave i den italienske liga er mod Frosinone.