• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Ronaldo: Jeg har aldrig haft en dårlig periode i min karriere

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo har selvtilliden i orden - og hans statistikker bakker ham op.

Af Oliver Okstrøm

Søndag aften snuppede Cristiano Ronaldo endnu et trofæ i karrieren, da han løftede UEFA Nations League, da Portugal havde slået Holland i finalen med 1-0. Selv stod han for et hattrick i semifinalen mod Schweiz og spillede dermed en stor rolle i triumfen.

I et interview efterfølgende med den spanske sportsavis Marca peger Ronaldo på, at tingene er gået godt for ham i hele karrieren.

- Der har ikke været en periode, hvor jeg har spillet dårligt. Tallene taler deres eget sprog over de seneste 16 år. Jeg har vist det igennem hele min karriere og tallene taler for sig selv, udtaler Ronaldo.

Juventus-stjernen har rundet de 34 år, men han er stadig blandt de allerbedste i verden, og det er da også blevet til trofæer i denne sæson foruden Nations League.

- Jeg har vundet tre trofæer, og jeg har spillet godt. Hvad mere kan jeg gøre? Fortjener jeg det? Jeg ved det ikke. Det kommer du til at afgøre. Jeg kommer ikke til at vurdere mig selv, lyder det fra Cristiano Ronaldo.

Ronaldo var også med til at vinde EM i 2016 med Portugal, og nu har han altså også været med til at levere endnu et trofæ til hjemlandet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus