Ronaldo-mål hjalp Juventus til sejr over bundhold

Cristiano Ronaldo lukkede kampen, da Juventus vandt 2-0 over SPAL lørdag eftermiddag

Det var top mod bund, da Juventus lørdag tog imod SPAL i Serie A. Hvor Juventus gik ind til kampen som ubesejret, havde SPAL kun tre point på kontoen efter seks runder.

Det blev da også til den forventede favoritsejr, da Juventus vandt 2-0 på mål af blandt andre superstjernen Cristiano Ronaldo.

Først var det dog Miralem Pjanić, som kort før pausefløjt bragte hjemmeholdet foran. Han modtog bolden fra Sami Khedira, og flugtede bolden i en flot bue over i den modsatte side af målet.

Juventus sad på opgøret, og efter 78 minutter kunne Cristiano Ronaldo så lukke kampen. Paolo Dybala sendte et indlæg fra venstre side bagerst i feltet, og her dukkede Ronaldo op og headede den ind til slutresultatet 2-0.

Med sejren er Juventus oppe på 16 point efter seks runder, hvilket sender dem forbi Inter og op på førstepladsen. Inter, som har vundet alle deres kampe i sæsonen indtil videre, mangler dog stadig at spille i denne runde, hvor de senere lørdag møder Sampdoria.

SPAL er på sidstepladsen i tabellen med samme pointtal som netop Sampdoria og med to point op til danskerklubben Genoa på den rigtige side af stregen.