• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Ronaldo sikrede Juve point i lokalopgør

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo sørgede fem minutter før tid for, at Juventus fik et point mod Torino.

Af Victor Risager

I Serie A har Juventus allerede sikret sig førstepladsen for ottende år i træk, men der er stadig kamp om pladserne, der giver adgang til europæisk fodbold i næste sæson. 

I den kamp blander Torino sig og kunne med en sejr over Juventus fredag aften hente tre vigtige point. Men selvom det længe lignede, at det ville blive tilfældet, måtte de nøjes med et point, da Cristiano Ronaldo udlignede kort før tid.

Torino kom foran efter 18 minutter efter en fejl i Juventus-forsvaret, hvor Sasa Lukic vandt bolden og krøllede den ind ved fjerneste stolpe fra tæt mål.

Herefter skulle vi vente helt indtil det 84. minut, før der blev scoret igen. Denne gang var det Cristiano Ronaldo, der dukkede op i feltet og scorede et flot hovedstødsmål efter et indlæg fra Leonardo Spinazzola. 

Resultatet betyder, at Torino er nummer seks i Serie A med 57 point efter 35 kampe. De har et point ned til AC Milan, der har spillet en kamp færre, på syvendepladsen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.