• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Johan Haarløv

S. Poulsen: Starter fra nul i Sampdoria

S. Poulsen: Starter fra nul i Sampdoria
Illustration

Det lykkedes ikke Simon Poulsen at komme væk fra Sampdoria i sommer. Nu vil han kæmpe sig tilbage på holdet. 

Af Johan Haarløv

Spilletid fik Simon Poulsen næsten ingen af i sidste sæson i Sampdoria, og derfor var venstre backen indstillet på at skulle væk fra den italienske klub i sommerens transfervindue. Men det lykkedes ikke for italienerne at blive enige med de interesserede klubber om et salg af Poulsen. Den tidligere FC Midtjylland-spiller er således stadig at finde i Serie A-klubben, hvor han vil kæmpe sig tilbage til spilletid. 

- Det nytter ikke noget at sidde her og ærgre sig over, at jeg ikke kom væk. Det har jeg ingen gavn af. Jeg forholder mig til, at det ikke lykkedes Sampdoria at blive enige med en anden klub, og nu er mit udgangspunkt, at jeg starter fra nul og skal kæmpe mig tilbage, så jeg igen kan få spilletid på holdet, siger den 28-årige venstre back til BT.

- Når klubben selv havde meldt ud, at jeg ikke indgik i planerne, havde jeg også selv forberedt mig på at skifte væk. Der var nogle klubber, som jeg selv sagde nej til, og så var der nogle klubber, som var interessante, men som Sampdoria ikke kunne finde en løsning med. Sådan er det, for jeg kigger fremad og arbejder hårdt på at komme igen her.

Sampdoria hentede Poulsen sidste sommer på en fri transfer og udstyrede ham med en tre-årig kontrakt. Inden da havde backen spillet flere flotte sæsoner i AZ Alkmaar. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus