Sampdoria satte Juve på plads

Juventus tabte søndag med 3-2 til Sampdoria i Serie A.

Flere af Juventus' spillere har haft en hård uge. Mandag missede Italien nemlig VM-slutrunden, da Sverige besejrede de tidligere verdensmestre i det sidste af to play-off-opgør, og søndag blev det kun værre for klubbens italienske landsholdsspillere.

Efter det smertefulde nederlag tidligere på ugen så både Gianluigi Buffon og Andrea Barzagli hele kampen fra bænken søndag, da Juventus gæstede Sampdoria, men både Giorgio Chiellini og Federico Bernadeschi startede inde i endnu en nedtur.

Første halvleg var ellers en jævnbyrdig affære, men efter pausen gik Sampdoria mål-amok.

Duvan Zapata bragte hjemmeholdet foran kort efter pausen, og med tyve minutter igen sendte Lucas Torreira så Sampdoria på sejrskurs med sit mål til 2-0.

Med ti minutter igen lukkede Gianmarco Ferrari opgøret, så selvom at både Gonzalo Higuain og Paulo Dybala fik pyntet på resultatet i overtiden, endte opgøret i en 3-2 sejr til hjemmeholdet.

Juventus er derfor nu fire point efter Napoli, der lige nu fører den italienske Serie A.

Se eller gense højdepunkterne fra kampen i videoen over artiklen.