Sampdoria vandt danskeropgør

Joachim Andersens Sampdoria slog Andreas Cornelius’ Atalanta med 2-1, da de tørnede sammen tirsdag aften.

Da Atalanta tog imod Sampdoria tirsdag aften, havde gæsterne fundet plads til den danske midterforsvarer, Joachim Andersen, i startopstillingen. Til gengæld var der ikke plads til Andreas Cornelius i hjemmeholdets startopstilling.

Noget overraskende var det gæsterne, der bragte sig i foran i første halvlegs slutminutter. Efter en fejl i Atalanta-forsvaret faldt bolden for fødderne af Gianluca Caprari, der sendte sikkert bolden i nettet.

I anden halvleg bragte Rafael Toloi balance i regnskabet, og ti minutter før tid blev Andreas Cornelius sendt i aktion, da Atalanta jagtede sejren, men han nåede ikke at have en indflydelse på.

I stedet sendte endnu en gigantisk forsvarsfejl gæsternes Duvan Zapta alene med Atalanta-målmanden, og herfra fejlede han ikke. Det endte dermed med en 2-1-sejr til Sampdoria, der med sejren overhaler Atalanta på syvendepladsen i Serie A.

Jens Stryger Larsen fik desuden fuld tid, da Udinese tabte 2-0 til Fiorentina på hjemmebane.