Sampdoria vandt kortfest over Udinese

Hele 12 gule kort og tre røde blev uddelt, da Sampdoria slog Udinese og spillede sig et skridt væk fra farezonen i Serie A.

Dommer Paolo Mazzoleni er ikke nødvendigvis mest træt i benene, når han i aften går i seng efter at have dømt Sampdoria mod Udinese, for han havde højre arm over hovedet hele 15 gange for at uddele 12 gule kort, hvoraf tre af dem også udløste et rødt et af slagsen.

Vigtigere er det måske, at Sampdoria løb med sejren over Udinese i en kamp om ikke at blive isoleret i bunden. Og den kamp vandt Sampdoria altså med 2-0 og spillede sig dermed et point foran Udinese og fem point over den truende nedrykningsstreg.

Sampdorias Eder blev den store helt med to mål, da han efter et kvarters tid omsatte et straffespark og kort efter pausen scorede et helt regulært mål til 2-0, inden Daniele Gastandello lukkede ballet til slutresultatet 3-0.

Udineses Allan startede 'udsmidningsfesten' i første halvleg, og siden fik også Sampdorias Soriano og Udineses Gabriel Silva anvist samme vej ud af banen. Med ti mod ni blev det altså Sampdoria, der vandt kampen om vigtige point.