• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Michel Wikkelsø Davidsen

Sampdoria vandt kortfest over Udinese

Sampdoria vandt kortfest over Udinese
Illustration

Hele 12 gule kort og tre røde blev uddelt, da Sampdoria slog Udinese og spillede sig et skridt væk fra farezonen i Serie A.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Dommer Paolo Mazzoleni er ikke nødvendigvis mest træt i benene, når han i aften går i seng efter at have dømt Sampdoria mod Udinese, for han havde højre arm over hovedet hele 15 gange for at uddele 12 gule kort, hvoraf tre af dem også udløste et rødt et af slagsen.

Vigtigere er det måske, at Sampdoria løb med sejren over Udinese i en kamp om ikke at blive isoleret i bunden. Og den kamp vandt Sampdoria altså med 2-0 og spillede sig dermed et point foran Udinese og fem point over den truende nedrykningsstreg.

Sampdorias Eder blev den store helt med to mål, da han efter et kvarters tid omsatte et straffespark og kort efter pausen scorede et helt regulært mål til 2-0, inden Daniele Gastandello lukkede ballet til slutresultatet 3-0.

Udineses Allan startede 'udsmidningsfesten' i første halvleg, og siden fik også Sampdorias Soriano og Udineses Gabriel Silva anvist samme vej ud af banen. Med ti mod ni blev det altså Sampdoria, der vandt kampen om vigtige point.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.