• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Sassuolo vil udleje Jens Odgaard

Foto: Getty Images

Den danske angriber Jens Odgaard ser ud til at komme på et lejeophold i den kommende sæson.

Af Oliver Okstrøm

Det er hverken blevet til den store tillid i Inter eller Sassuolo for den unge dansker Jens Odgaard, der skiftede til italiensk fodbold fra Lyngby i sommeren 2017, og nu lader det til, at han skal videre til en ny klub.

Det melder det lokale medie SassuoloNews, der følger klubben tæt. 

Her bliver det meldt, at angriberen i første omgang skal lejes ud, og det forlyder, at klubbens ledere allerede nu er godt i gang med at finde et sted, hvor Jens Odgaard kan få mere spilletid.

I vinter blev en mulig lejeaftale også luftet på rygteplan, men her slog Jens Odgaards agent Simon Friis fast, at han skulle blive i klubben, da det var dét, der gav bedst mening efter et skadesplaget efterår.

Men nu kan det altså blive til noget andet for danskeren, som fik sin debut for 'neroverde' i februar. Siden er det dog kun blevet til maksimalt en plads på bænken uden spilletid til følge for den blonde angriber. Dermed giver det god mening for ham, hvis han søger til en anden klub.

Jens Odgaard var en del af en større handel, da han røg fra Inter til Sassuolo, da Milano-klubben hentede Politano den anden vej.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.