• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A .
Sponsoreret artikel

Se Cristiano Ronaldos vilde workout-plan og diæt

Se Cristiano Ronaldos vilde workout-plan og diæt
.

Cristiano Ronaldo er et fysiologisk vidunder.

Af .

Cristiano Ronaldo er et fysiologisk vidunder. Han er netop fyldt 35 år, men er stadig i fantastisk form og en af de hurtigste spillere i Juventus-truppen, der ellers råder over andre lynhurtige fodboldspillere. I en alder af 35 skulle man ellers tro, at professionelle fodboldspillere havde haft deres formmæssige peak, men med Cristiano Ronaldos præstationer, er der noget som indikerer at han stadig er igang med hans bedste periode.

Men hvordan kan det være, at denne portugisiske fodboldstjerne stadig kan være på sin karrieres højeste, når hans alder taler imod ham? Er det hans forbrug af det bedste proteinpulver eller det faktum, at han har et nærmest helligt forhold til sin krop og behandlingen af denne.

I denne artikel kigger vi på, hvordan det kan være, at Cristiano Ronaldo efter snart 20 år på den største fodboldscene, stadig kan være blandt de bedste fodboldspillere i verden. Sammen med den argentinske troldmand Lionel Messi, har de to været på toppen af samtlige ranglister over de bedste fodboldspillere i snart 15 år og er det stadig.

Vi kan her fortælle om, hvordan Cristiano Ronaldo stadig kan være fysiologisk på toppen, selvom hans alder taler imod det.

Fremragende fysisk form i en alder af 35 år
Cristiano Ronaldo er blandt de hurtigste på Juventus førstehold, og et stadig betragtet som en af verdens bedste fodboldspillere. Hans kost består af six måltider i løbet af dagen, der primært er baseret på proteiner og kulhydrater.

Derudover er hans træning og restitution delt meget specifikt op for at få den optimale effekt, så superstjernen kan yde sit allerbedste, når han sammen med sine holdkammerater skal i aktion i Serie A, Coppa Italia eller Champions League.

Ekstraordinært fitness-regime og streng diæt
Faktisk har Cristiano Ronaldo taget behandlingen af hans krop og træningen af den, til et helt nyt og ekstraordinært niveau. Den spanske sportsavis AS dykkede ned i portugiserens fitnessverden og hans diæt, der er noget udover det sædvanlige.

Alt indenfor Cristiano Ronaldos sundhed bliver målt, vejet og analyseret ned til den allermindste detalje, for at få det mest optimerede resultat ud af superstjernens sportslige præstationer. Alt fra hans fysiske træningen i fitness-centeret til hans kost bliver målt og vejet ned, så man sikrer at Ronaldo kan yde optimalt.

Derudover har han hos sig selv et wellness-retreat med personlige massører, fysioterapeuter og diætister, der sikrer at alt er optimeret for superstjernen.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus