Sen scoring sikrede Inter uafgjort

Roma så længe ud til at vinde, men et mål i de sidste minutter sikrede Inter uafgjort 1-1.

Der var lagt op til drama, da Inter i dag tog imod rivalerne Roma, da de to subtop-klubber i dag skulle kæmpe om at komme et skridt nærmere den absolutte top.

Efter en halv times spil kom Roma i front, da Stephan El Shaarawy på assist af Alisson Becker fandt vej til netmaskerne.

Den føring så ud til at holde næsten hele vejen, men med fire minutter tilbage udlignede Matias Vecino til 1-1.

Med det uafgjorte resultat bevarer Inter fjerdepladsen med et point og til Lazio og tre ned til netop Roma.