• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Anders Dehn

Serbisk landstræner tager over i Sampdoria

Serbisk landstræner tager over i Sampdoria
Foto: Polfoto

Sinisa Mihajlovic har sagt sit job som serbisk landstræner op for at overtage tøjlerne i Sampdoria, hvor han også optrådte som spiller.

Af Anders Dehn

Sinisa Mihajlovic er ikke længere serbisk landstræner. Det står klart, efter han selv har sagt sit job op for at tage over hos Serie A-bundholdet Sampdoria. 

- De seneste dage er der blevet stillet spørgsmål omkring min fremtid, fordi min kontrakt stod til at udløbe ved slutningen af måneden. Af respekt for Rusland (modstander i venskabskamp, red.) og journalisterne, holdt jeg mig stille, indtil de sidste to kampe var spillet, men efter snakke med fodboldforbundet besluttede jeg, at jeg ikke længere skal være træner for Serbien, siger han ifølge Football Italia.

Han understreger desuden, at hovedårsagen til hans afsked med det serbiske fodboldforbundet er, at forbundets præsident, Tomislav Karadzic, og dets generelsekretær, Zoran Lakovic, ikke kunne garantere, at de ville blive i deres jobs. Men:

- Jeg holder døren åben for måske en dag at vende tilbage og blive landstræner for Serbien igen.

Nu overtager han altså sin tidligere klub Sampdoria, som fyrede træner Delio Rossi for lidt over en uge siden. Holdet ligger lige nu under nedrykningsstregen i Serie A og har kun vundet to af sæsonens hidtil 12 kampe. 

Dermed vender Mihajlovic tilbage til den klub, han repræsenterede fra 1994 til 1998, og den liga, hvor han har trænet Bologna, Catania og Fiorentina.

Superliga

Mere Superliga

Fokus