• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Kenneth Jensen

Serie A: Ibrahimovic fik comeback for Milan - Ronaldo lavede hattrick

Foto: Getty Images

Italienske AC Milan spillede noget skuffende 0-0 hjemme mod Sampdoria mandag i Serie A - Cristiano Ronaldo lavede hattrick for Juventus.

Af Kenneth Jensen

Den svenske stjernespiller Zlatan Ibrahimovic er tilbage for AC Milan, men mandag kunne han ikke gøre, som han tidligere har gjort så ofte for Milano-klubben, og derfor endte opgøret mod Sampdoria 0-0.

Ibrahimovic, 38 år, kom på banen efter 55 minutters spil i stedet for polske Krzysztof Piatek, men han kunne altså få bugt med Sampdoria-forsvaret.

Læs også:AC Milan-træner: Zlatan er umættelig

Det kan godt være, at Ibrahimovic ikke havde mål i støvlerne, men det havde portugisiske Cristiano Ronaldo fra Juventus.

"Juve" havde besøg af Cagliari, og Cristian Ronaldo lavede hattrick i sejren på 4-0. Gonzalo Higuain kom også på tavlen.

Læs også:Zlatan-statue er væltet: Utrolig trist

I danskeropgøret mellem Atalanta og Parma var der ingen danskere på banen. Simon Kjær, der leder efter en ny klub, var helt ude af truppen for hjemmeholdet, der har lejet danskeren i denne sæson, og Andreas Cornelius kunne for Parma se hele opgøret fra bænken.

Tidligere mandag spillede Bologna og Fiorentina 1-1, og her fik Andreas Skov Olsen det sidste kvarter på banen for hjemmeholdet, mens Jacob Rasmussen var på bænken i hele opgøret for Fiorentina.

Juventus fører Serie A med 45 point, samme antal som Inter, mens Lazio er numer tre med 39 point. Atalanta ligger nummer fem med 34 point, mens Parma ligger nummer syv med 25 point. AC Milan er nummer 12 med 21 point, mens Fiorentina ligger nummer 15.

Læs også:Tættere på afsked: Kjærs erstatning i Atalanta er på vej

Læs også:Danskerklubben Genoa henter angriber i Bologna

Læs også:Zlatan: Jeg er ikke kommet for at være en dansende maskot