• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Serie A-stjerne indblandet i matchfixing-sag: Advokat afviser alt

Serie A-stjerne indblandet i matchfixing-sag: Advokat afviser alt
Foto: Getty Images

Lazios Ciro Immobile har fået en rolle i en stor sag om matchfixing, men angriberens advokat slår fast, at der ikke er noget om de historier, der er ude.

Af Oliver Okstrøm

Spansk fodbold er blevet ramt af en matchfixing-skandale, som centrerer sig om kampen mellem Valladolid og Valencia, har nu også fået et italiensk krydderi, da Lazio-angriberen Ciro Immobile er blevet indblandet.

Det skriver både Marca, AS og Mundo Deportivo.

Når Immobile er blevet det, så skyldes det, at hans navn angiveligt skulle være blevet nævnt i de optagelser, der er lavet i den såkaldte Operation Oikos-undersøgelse. Her skulle Immobile ifølge aviserne være en af de spillere, som ofte laver ulovlige bets.

Lørdag aften har Immobiles advokat udsendt en pressemeddelse, hvor man afviser, at Lazio-angriberen skulle være indblandet i noget. Derudover lader det ikke til, at han bare vil lade sagen ligge.

- Spilleren har allerede instrueret mig i at gå rettens vej mod dem, der på nogen måde skader hans omdømme, eftermæle og professionelle værdighed. Vi advarer dermed alle mod at sprede falske nyheder, lyder det fra advokaten.

Her skulle sagen angiveligt handle om, at der skulle afholdes et møde med fire Frosinone-spillere, hvor der skulle foreslås at fikse en kamp. 

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus