Simon Kjær så Atalantas comebacksejr fra bænken

Simon Kjær så hele kampen fra bænken, da Atalanta spillede uafgjort mod Verona.

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær var tilbage i Atalantas trup til lørdagens opgør mod Verona, hvor han dog startede og sluttede kampen på bænken.

Fra bænken kunne Simon Kjær se sine holdkammerater sikre tre point, da de besejrede oprykkerne på hjemmebane.

Efter tyve minutter kom ellers gæsterne foran.  Atalantas forsvar snorksov, og Veronas wingback Davide Faraoni kunne kaste et indkast ind til Samuel Di Carmine, der var fri i feltet. Herfra misbrugte Verona-angriberen ikke, og han satte sit andet sæsonmål i mål.

Kort efter måtte Atalanta-profilen Josip Ilicic udgå, og han blev erstattet af Ruslan Malinovskiy, der hurtigt gjorde sig positivt bemærket. Et kvarter efter at han var kommet på banen, udlignede han således med et smukt langskud.

Samuel Di Carmine bragte imidlertid Verona foran igen umiddelbart efter pausen, da han blev spillet fri foran mål og sendte bolden i mål. Men endnu engang fik Atalanta udlignet. Værternes Tim Castagne blev nedlagt i Veronas felt, og dommeren tildelte et straffespark, som Luis Muriel udnyttede til at sende udligningen i mål.

Verona blev i slutminutterne reduceret til ti mand, og Atalanta kunne udnytte overtaget i overtiden. Forsvarsspilleren Berat Djimsiti sendte nemlig sejrsmålet i mål, og 3-2 blev slutresultatet.

Atalanta er aktuelt nummer seks i Serie A med 28 point efter 15 kampe. De har blot to point op til Lazio på tredjepladsen.