• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Ole Hoffskov

Simon Poulsen vraget til træningslejr

Simon Poulsen vraget til træningslejr
Illustration

Simon Poulsen skal ikke med de øvrige Sampdoria-spillere på træningslejr. Danskeren har fået fri til at se sig om efter en ny klub.

Af Ole Hoffskov

Simon Poulsen er en færdig mand i Sampdoria. Det kan man roligt konkludere, efter det torsdag eftermiddag er kommet frem, at den italienske Serie A-klub har valgt ikke at tage danskeren med på træningslejr til Bardonecchia den 13. juli.

Sammen med midtbanespilleren Enzo Maresca, forsvarsspilleren Massimo Volta og kantspilleren Zsolt Laczko har den danske landsholdsspiller fået besked på, at han skal blive hjemme i Sampdoria og selvtræne, indtil han har fundet en ny klub.

Den uheldige venstre back skiftede til Sampdoria for et år siden efter et succesfuldt ophold i AZ Alkmaar, men danskerens første sæson i Støvelandet udviklede sig til en mindre katastrofe og kastede kun ganske få spilminutter af sig.

Simon Poulsen har været sat i forbindelse med Serie A-oprykkerne Verona samt den græske topklub PAOK Saloniki.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.