• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Sinisa Mihajlovic har fået konstateret kræft

Sinisa Mihajlovic, der er cheftræner i Bologna, har fået konstateret leukæmi, meddeler han på et pressemøde lørdag.

Af Victor Risager

Bolognas serbiske cheftræner, Sinisa Mihajlovic, har fået konstateret leukæmi. Det bekræfter Mihajlovic selv på et pressemøde lørdag.

Mihajlovic blev hjemme, da Bologna rejste på træningslejr tidligere på ugen, da han havde influenzalignende symptomer. Da Bolognas lægestab undersøgte ham, viste det sig imidlertid, at det var mere alvorligt, fortæller han.

- Jeg havde feber, og lægen troede ikke, at det var det, da hun ved, at det ikke ville forhindre mig i at tage til træning før sæsonen. Hun forsøgte at tro på mig. Jeg fortalte hende, at jeg havde feber, men vi skulle tage en anden test. Det viste leukæmi, fortæller cheftræneren.

- Da jeg fik nyheden, var det et stort slag. Jeg sad og græd i flere dage, hvor livet passerede for øjnene af mig. Det var ikke tårer af frygt. Jeg respekterer sygdommen, men jeg vil kæmpe mod den med fremskudt bryst og se den i øjnene. Sådan har jeg altid gjort. Jeg kan ikke vente med at komme ind på hospitalet og starte kampen. Det er aggressivt, men det er muligt at slå. Det har jeg også forklaret til mine spillere.

Walter Sabatini, Bolognas direktør, slår ved samme pressemøde fast, at Mihajlovic vil forblive i klubben, og at klubben vil støtte ham igennem sygdomsforløbet.

Sinisa Mihajlovic, 50 år, overtog cheftrænerjobbet i Bologna, og efter et succesfuldt forår skrev han under på en længerevarende kontrakt denne sommer. Tidligere har han været cheftræner hos blandt andre Milan, Torino og Sampdoria. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.