Skarp angrebsduo bag Inter-sejr

Inter vandt tirsdag aften 2-1 over Brescia i en kamp, hvor begge deres angribere kom på tavlen.

Inter kom tilbage på sejrssporet i Serie A med en 2-1-sejr over Brescia tirsdag aften, og det kan de især takke deres angrebsduo for.

Lautaro Martinez og Romelu Lukaku scorede nemlig hver især et mål i kampen, og de har nu scoret henholdsvis fem og syv mål på 10 Serie A-kampe i denne sæson.

Martinez stod for den første scoring mod Brescia efter 23 minutters spil, og målet kom som følge af en god portion held. Argentineren fik bolden på midten af Brescias banehalvdel og tog et træk, før han trykkede af. På vej mod mål ramte den dog en Brescia-spiller og fløj i en høj buo over oprykkernes keeper, der var kommet lidt for langt ud af sit mål.

Kampens andet mål stod Romelu Lukaku for i det 63. minut, hvor han viste høj klasse. Belgieren modtog bolden i højre side og trak ind i banen, hvorfra han med en skarp afslutning sendte bolden i mål ved fjerneste stolpe.

Der kom lidt spænding i opgøret, da Brescia reducerede på et selvmål fra Milan Skriniar, men det blev Inter, der løb med de tre point.

Sejren sender Inter op på førstepladsen i Serie A med 25 point efter 10 kampe.  Juventus, der har 23 point efter ni kampe, kan dog overhale Inter med en sejr over Genoa onsdag.