• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Sløsede Juventus smed point i Maurizio Sarri-debut

Foto: Getty Images

Juventus og Fiorentina spillede uafgjort i Serie A lørdag eftermiddag, da Maurizio Sarri for første gang var at finde på Juventus' sidelinje.

Af Victor Risager

Juventus satte for første gang i sæsonen point til i Serie A, da de lørdag eftermiddag gæstede Fiorentina. Det gjorde de i Maurizio Sarris første kamp som cheftræner for Juventus, efter at han missede de to første kampe på grund af sygdom. 

Opgøret sluttede uden scoringer, men værterne var ellers farlige i kampens indledning, hvor de havde et par store chancer efter sløsede fejl i Juventus’ forsvar.

Læs også: Juventus-direktør bekræfter: Mario Mandzukic er på vej væk

Først var det keeper Wojciech Szczesny, der i et forsøg på at sparke langt sparkede bolden direkte ind i Fiorentina-angriberen Federico Chiesa. Heldigvis for keeperen blev bolden dirigeret over mål.

Kort efter var Matthijs de Ligt tæt på at forære Fiorentina et mål, da han sendte bolden ind foran eget mål, hvor Fiorentinas Franck Ribery var tæt på at nå bolden. I stedet kom Wojciech Szczeny imidlertid forsvarsspilleren til undsætning, og keeperen fik clearet bolden.

Problemerne i forsvaret var ikke Juventus’ eneste problem i første halvleg, og de blev også tvunget til at foretage to udskiftninger, da Douglas Costa og Miralem Pjanic måtte lade sig udskifte.

I anden halvleg formåede hverken Juventus eller Fiorentina at score, og det sluttede altså 0-0. Dermed har Juventus syv point efter tre kampe, mens Fiorentina har ét. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.