• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Jose Mourinhos råd var en af årsagerne til, at Wesley Sneijder valgte at skifte til tyrkiske Galatasaray.

Af Ronni Vester

Wesley Sneijders skifte til Galatasaray faldt omsider på plads efter langtrukne forhandlinger. Transfer-sagaen startede, da Wesley Sneijder afviste Inters krav om lønnedgang, og siden har den hollandske kreatør været frosset ude af Inter-truppen.

Galatasaray og en række engelske klubber kæmpede om hollænderens underskrift, men det var tyrkiske Galatasaray, der i dag kunne præsentere Sneijder for sine ellevilde fans. Det kan de blandt andre takke Jose Mourinho for, der rådede Sneijder til at skifte til den tyrkiske storklub.

- Jeg er glad for at være her. Før jeg valgte dette hold, snakkede jeg med Van Gaal og Mourinho, og de rådede mig til at acceptere dette tilbud, fortalte Sneijder til den fremmødte tyrkiske presse. 

Wesley Sneijder forlader dermed Inter efter nogle succesfulde år med både mesterskaber og Champions League, og selvom der var mundhuggeri i pressen mellem Sneijder og Inter-ledelsen, så slår hollænderen fast, at de skilles som venner. 

- Jeg vil også gerne takke Moratti (Inter-præsident, red.) - vores problemer var kun økonomiske og aldrig personlige. Jeg forlader Inter med en god følelse - de gav mig lov til at vinde alt, der er muligt, siger Sneijder.

Wesley Sneijder har skrevet på en kontrakt med det tyrkiske storhold, der gælder indtil sommeren 2016.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020