Sørensen og Bologna fik 1-1 mod Inter

Frederik Sørensen var med fra start, da Bologna spillede 1-1 mod Inter. Danskeren havde uheldig fod med i Inters udlignende mål.

Inter kæmpede for at hænge på i toppen og Bologna for at komme væk fra bunden, da de to hold i aftes mødte hinanden i Bologna. Den danske forsvarsspiller Frederik Sørensen begyndte på banen for hjemmeholdet, der fik en god start på kampen.

Efter 12 minutters spil slog Bologna kontra, og her afsluttede Panagiotis Kone angrebet med at sætte 1-0-scoringen i mål.

Hjemmeholdets føring blev dog udlignet kort inde i anden halvleg, og Frederik Sørensen havde en uheldig fod med i målet. Danskeren rettede nemlig Cicero Moreira Jonathans afslutning af, så bolden susede ind ved stolpen.

Med 1-1 har Bologna og Frederik Sørensen nu 11 point efter 13 kampe, og det er nok til en placering som nummer 17 lige over nedrykningsstregen. Inter ligger nummer fire med 26 point, otte færre end førerholdet Juventus.