Sparsom spilletid til Eriksen i stor Inter-skuffelse

Christian Eriksen fik bare 13 minutter, da Inter tabte den vigtige topkamp ude mod Lazio.

Inter tabte søndag aften den vigtige topkamp på udebane mod Lazio efter at have været foran 1-0 ved pausen.

Christian Eriksen kunne fra bænken se Ashley Young bringe Inter foran kort før pausen. Glæde varede dog ikke til ret langt ind i anden halvleg, da Lazio-bomberen over dem alle Ciro Immobile viste sikkerhed fra straffesparkspletten.

Efter 69 minutter bragte Milinkovic-Savic Lazio på 2-1, og på det tidspunkt var Eriksen fortsat at finde på bænken. Først efter 77 minutters spil blev danskeren skiftet ind, men de 13 minutter på banen - plus de løse - var ikke nok for Eriksen til at kunne gøre en forskel.

Dermed missede Inter chancen for at spille sig tilbage på førstepladsen i Serie A. I stedet er holdet nu igen efter Juventus, der med 57 point topper rækken. Med sejren rykker Lazio oven i købet forbi Inter og har 56 point på kontoen, mens Inter må tage til takke med tredjepladsen og 54 point.

Eriksens og Inters næste chance i Serie A bliver søndag hjemme mod Sampdoria - men inden da gælder det Europa League-udekampen torsdag mod Ludogorets i turneringens 1/16-finale.