Stærke Fiorentina nedlagde Udinese og Jens Stryger Larsen

Det blev til 85 minutter for Jens Stryger Larsen, der sammen med Udinese tabte ude mod Fiorentina.

Efter en skidt sæsonstart, hvor Fiorentina tabte de første to kampe, er klubben for alvor inde i en god gænge.

Det gik søndag ud over Udinese, der som sædvanlig havde Jens Stryger Larsen med fra start.

Fiorentina vandt kampen 1-0, og dermed måtte Udinese rejse hjem uden point. De havde ellers bolden i mål efter en halv times spil. Men målet blev underkendt af VAR.

Først i det 72. minut kom kampens eneste scoring.

Her headede Nikola Milenkovic bolden ind efter et hjørnespark, der blev sparket af Erick Pulgar.

I kampens 85. minut blev Jens Stryger Larsen udskiftet til fordel for sin forsvarskollega Hidde ter Avest.

Med sejren er Fiorentina på tre kampe i træk og rykker dermed op på en aktuel sjetteplads i Serie A med 11 point. Udinese ligger nummer 14 med syv point.