• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Pirchert

Stefan De Vrij og Kwadwo Asamoah skifter til Inter

Foto: Inter

Stefan De Vrij bliver i den italienske række, for her bytter han Lazio ud med Inter. Kwadwo Asamoah kommer til fra Juventus.

Af Oliver Pirchert

Den 26-årige hollænder, Stefan De Vrij, skal fremover tørne ud for Inter. Han skifter til Serie A-klubben med øjeblikkelig virkning. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

Frem til 2023 er Stefan De Vrij, der har spillet 36 landskampe for Holland, bundet til Inter. Efter fire år i Lazio besluttede forsvarsspilleren sig for at søge en ny arbejdsgiver.

Længe har han været rygtet til den italienske storklub, for allerede i februar stod det klart, at Lazio ikke ville forlænge med Stefan De Vrij.

Også Kwadwo Asamoah er ny spiller for Inter. Han ville ikke forlænge med Juventus, og i stedet kommer den 29-årige ghaneser til at repræsentere Inter. Tre år får han i klubben.

Begge spillere er hentet på frie transfers.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.