Stryger Larsen og Udinese blev kørt over af Juventus

Juventus sikrede sig billet til kvartfinalen i den italienske pokalturnering med en 4-0-sejr over danskerklubben Udinese.

I fire ud af de seneste fem sæsoner har Juventus vundet den italienske pokalturnering, og onsdag tog de et godt og sikkert skrid mod endnu en triumf, da de slog Udinese ud efter et 4-0-resultat.

Udinese begyndte kampen med danske Jens Stryger Larsen på bænken, men efter holdet var kommet bagud med 0-4, sendte de landsholdsbacken på banen, men dér var det for sent for holdet at gøre noget.

Forinden havde Gonzalo Higuain efter forarbejde fra Paulo Dybala gjort det til 1-0, hvorefter sidstnævnte selv stod for at sende bolden i kassen på et straffespark, og så stod der 2-0 efter bare 26 minutter.

I anden halvleg fortsatte de to argentinere deres gode samarbejde i front for Juventus, som i dagens kamp var uden Cristiano Ronaldo. Derfor blev det hurtigt til 3-0, mens Douglas Costa gjorde det til 4-0 på et nyt straffespark efter en times spil.

Herefter fik Stryger Larsen resten af kampen, hvor det altså ikke blev til flere scoringer.

Juventus er dermed videre til kvartfinalen i turneringen. Det samme er Milan og Fiorentina, som begge vandt tidligere på dagen.