Stryger og co. udskød Juventus' mesterskabsfest

Juventus må vente på at fejre det niende mesterskab i træk, efter man torsdag tabte 2-1 til Udinese.

Inter snublede onsdag hjemme mod Fiorentina, der fik 0-0 med fra Milano, og det gav Juventus mulighed for at sikre sig Scudettoen torsdag aften.

Skulle det lykkes, ville det blive niende gang i træk.

Men modstanderen Udinese var ikke klar til at overgive sig, og Ken Sema tvang Wojciech Szczesny ud i en stor redning i det 35. minut, efter Cristiano Ronaldo nogle minutter tidligere havde haft et farligt forsøg fra kanten af feltet.

Det blev dog gæsterne fra Torino, der åbnede scoringen, og manden bag målet var den unge forsvarsspiller, Matthijs de Ligt. Hollænderens langskudsforsøg kunne Udinese-keeper Juan Musso ikke afværge.

Så Maurizio Sarris mandskab førte smalt ved pausen.

Til anden halvleg kom hjemmeholdet godt ud, og Ilija Nestorovski headede efter 52 minutters spilletid et flot indlæg fra Ken Sema i nettet.

Så måtte Juventus på jagt efter et mål igen, men Serie A-førerholdet væltede sig ingenlunde i chancer. Faktisk kom gæsterne ikke frem til mere, der var værd at skrive hjem om.

Til gengæld kan det nævnes, at Jens Stryger Larsen blev skiftet ind efter 69 minutter.

Samtidig fik Seko Fofana i tre minutter inde i overtiden sørget for, at Udinese sågar kunne tage alle tre point, så Juventus må vente indtil på søndag med at finde ud af, om Scudettoen igen skal til Torino.