Stryger scorede forgæves mod Kjær

Jens Stryger Larsen nettede og lavede assist for Udinese, men endte med at tabe 3-2 til AC Milan.

AC Milan tabte sæsonens første opgør til Udinese, så de havde revanche til gode, da San Siro lagde rammer til dagens ligakamp. Både Simon Kjær og Zlatan Ibrahimovic startede inde for AC Milan, mens Jens Stryger Larsen gjorde det samme for Udinese.

Kampen startede meget rodet, hvor ingen af mandskaberne kunne få spillet til at flyde. Det var også kaos, som skabte kampens første mål.

Gianluigi Donnarumma kom ud af feltet for at cleare bolden, men det kiksede han fuldstændig. Bolden lå død på kanten af feltet, og så var det såmænd dansk Jens Stryger Larsen, der var først på den og placerede den i mål til 1-0. Det var danskerens første sæsonscoring.

AC Milan fik efterfølgende kæmpet sig tilbage i opgøret, men Udinese kom til pause uden at indkassere mål.

Udinese fik imidlertid en forfærdelig start på anden halvleg. AC Milan kom igennem på højresiden, hvor Andrea Conti lagde bolden i feltet. Indskiftede Ante Rebic kom først og hamrede bolden ind til 1-1.

AC Milan fik vendt det hele på hovedet midtvejs i anden halvleg. På et hjørnespark helflugtede Theo Hernandez fra kanten af feltet bolden direkte i mål og bragte AC Milan foran med 2-1.

Fem minutter før tid var der fare for færde for AC Milan. Jens Stryger Larsen sendte et indlæg ind til Kevin Lasagna, som udlignende til 2-2.

Dybt inde i overtiden ville Ante Rebic det anderledes. Rebic afsluttede klinisk og sikrede AC Milan en sejr på 3-2.