• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Superagenten Mino Raiola suspenderet lige inden transfervinduet åbner

Foto: Getty Images

Der bliver mere stille end normalt på det italienske område af transferverdenen. Mino Raiola er nemlig blevet suspenderet i landet i de kommende tre måneder.

Af Oliver Okstrøm

Den verdenskendte spilleragent Mino Raiola, som blandt andet har spillere som Paul Pogba, Marco Verratti, Mario Balotelli og Henrikh Mkhitaryan på sin liste over klienter, kan se frem til en ret stille sommer.

Han er nemlig blevet suspenderet i de kommende tre måneder af det italienske fodboldforbund, FIGC, som Raiola tidligere har kaldt for svage og ikke-eksisterende. Det er dog ikke kommet frem endnu, hvad han er blevet suspenderet for.

Det melder det forbundet for spilleragenter i Italien ud.

Foruden Mino Raiola er dennes fætter Vincenzo ligeledes blevet ramt af en straf, men for ham gælder det kun de kommende to måneder. Uanset hvad, bliver det nok ikke meget, man kommer til at se fra Raiolas side i det kommende transfervindue i det italienske.

Raiola er udover de førnævnte spillere også agent for Zlatan Ibrahimovic og Milans Gianluigi Donnarumma.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.