• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Nicklas Grodt Degn

Tidligere holdkammerat vil have De Rossi til Argentina

Nicolas Burdisso ser meget gerne sin tidligere holdkammerat Daniel De Rossi i en af Sydamerikas største fodboldklubber, men har ændret strategi for at få italieneren til klubben.

Af Nicklas Grodt Degn

Daniele De Rossi er meget snart fortid i Roma, hvor den i dag 35-årige midtbanespiller har spillet hele sin karriere. Det er forlængst blevet offentliggjort, at Roma ikke forlænger den aftale, der udløber ved udgangen af juni. Men det lægger endnu ikke fast, hvor De Rossi nu skal hen.

Hovedpersonen selv har ikke afvist at fortsætte sin aktive karriere. Han har tidligere talt varmt om at opleve stemningen hos Boca Juniors i Argentina og den store sydamerikanske klub meldes sammen med et skifte til MLS som de mest sandsynlige næste skridt i karrieren for De Rossi.

Og hos Boca Juniors ser man meget gerne De Rossi trække i trøjen. Boca Juniors sportsdirektør er De Rossis tidligere holdkammerat i Roma, Nicolas Burdisso, og han har længe prøvet at få De Rossi til Buenos Aires, men foreløbigt uden succes.

- Jeg har ændret strategi, jeg er stoppet med at presse på, og måske vil det virke. Hvis han kommer, vil det være en bonus for os og en gave til Boca-fans, men transfers af en af hans statur er ikke afgørende for os, siger Nicolas Burdisso til TyC Sports og hentyder til, at Boca Juniors er godt besat på den defensive del af midtbanen, hvor De Rossi huserer.

De Rossi fylder 36 år den 24. juli. Han spillede 18 Serie A-kampe i den forgangne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus