• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Ole Hoffskov

Top slog bund i Serie A

Top slog bund i Serie A
Illustration

Juventus og Napoli hentede favoritsejre over Chievo og Sassuolo søndag eftermiddag.

Af Ole Hoffskov

42 point. Det var, hvad der adskilte Juventus og Chievo i Serie A-tabellen før deres indbyrdes møde søndag eftermiddag. Halvanden time senere forventede de fleste, at det tal ville stige til 45. Og det gjorde det naturligvis – fristes man til at sige – også. 3-1 vandt hjemmeholdet.

Det tog ikke lang tid for Den Gamle Dame at sætte skabet på plads. Således førte mestrene allerede 2-0 efter en halv time efter scoringer af Kwadwo Asamoah og Claudio Marchisio. Kort inde i 2. halvleg fik Chievo fornyet håb, da forsvarsspilleren Martin Caceres lavede selvmål, men syv minutter senere sørgede Fernando Llorente for målet til 3-1, som også blev kampens slutresultat.

I Sassuolo var der også top mod bund på programmet, da Serie A's jumboplads havde besøg af Napoli. Og præcis som Juventus leverede Napoli den forventede vare og vandt 2-0. Blerim Dzemali og Lorenzo Insigne lavede målene. Dermed synes Rafael Benitez tropper at være helt klar til den kommende Europa League-kamp mod Swansea.

Sejre var der også til Parma og Livorno søndag eftermiddag, mens Genoa og Udinese spillede 3-3.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Mere Superliga

Fokus