• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Kenneth Jensen

Torino kræver vild pris for italiensk topscorer

Torino kræver vild pris for italiensk topscorer
Foto: Valerio Pennicino/Getty Images

Det bliver ikke billigt, hvis en klub ønsker at Serie A-topscorer Andrea Belotti fra Torino.

Af Kenneth Jensen

25 gange i denne sæson har den italienske angriber Andrea Belotti lynet for Torino, og angriberen er også blevet en fast bestanddel af det italienske landshold.

Spørgsmålet er så, hvad der skal ske med den 23-årige angriber, der er et varmt emne på rygtebørsen. Med 25-scoringer fører han i øjeblikket topscorerlisten i Italien sammen med AS Romas Edin Dzeko, og for en klub som Torino, der ligger nummer ni i Serie A, bliver det svært at holde på en angriber med store kvaliteter. Skulle man tro.

Det er mindre end et år siden, at Andrea Belotti skrev under på en ny aftale med Torino, og af gode grunde kommer det heller ikke til at blive billigt, hvis en klub ønsker at købe angriberen.

Således bekræfter Torino-præsidenten, Urbano Cairo, at prisen på Belotti er på 100 millioner euro - omtrend 750 millioner kroner - hvilket også er hans frikøbsklausul.

- Belotti har en klausul på 100 millioner euro.

- Hvis der ikke kommer et tilbud, der matcher det, og han ikke ønsker at skifte, vil jeg være meget glad for at beholde ham, siger præsidenten ifølge football-italia.net.

- I mine øjne bør han blive i Torino i mindst et år endnu, have en fremragende sæson og tage til VM med endnu en stor sæson bag sig. Hans anden efter denne fremragende sæson, lyder det videre fra præsidenten.

Andrea Belotti har syv landskampe for Italien og har scoret tre mål for landsholdet. Han blev hentet i Palermo for snart to år siden til en pris omkring 70 millioner kroner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus