• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Jonas Kongerslev Nygaard

Torino lejer Milan-spiller

Torino lejer Milan-spiller
Illustration

Torino råder i den kommende sæson over Antonio Nocerino, som klubben har lejet i AC Milan.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Antonio Nocerino var i den forgangne sæson udlejet fra AC Milan til West Ham, men som den kommende sæson kan anes ude i horisonten er Nocerino endnu engang sendt afsted på udlån fra Milano, hvor han altså ikke får chancen i denne omgang.

Denne gang skal han dog ikke så langt som til London. Torino oplyser nemlig, at klubben har lejet Nocerino for den kommende sæson, der måske byder på europæisk fodbold. I øjeblikket bliver Parmas appel behandlet, da Parma var blevet udelukket fra europæisk fodbold på grund af skatterod. Dermed var Torino, der sluttede lige under Parma i sidste sæsons Serie A, næste mandskab i rækken til at tage pladsen i Europa League. Der forventes snart at falde en endelig afgørelse i sagen.

West Hams manager Sam Allardyce havde ikke lukket døren for at hente Nocerino tilbae på permanent basis, men det har vist sig at være svært at få i stand. 29-årige Nocerino spillede 10 kampe for West Ham i foråret.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus