• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Kenneth Jensen

Torres-agent: Positive forhandlinger med Milan

Torres-agent: Positive forhandlinger med Milan
Illustration

Fernando Torres kan meget vel blive erstatningen for Mario Balotelli i AC Milan.

Af Kenneth Jensen

Den italienske klub AC Milan arbejder på at finde erstatningen for Mario Balotelli, efter den italienske landsholdsangriber skiftede til Liverpool tidligere på ugen. Klubben arbejder med flere emner, heriblandt Alessio Cerci fra Torino og Fabio Borini fra Liverpool. Det varmeste emne er dog fortsat Chelseas Fernando Torres, som klubben ser som den bedste erstatning.

I Chelsea tjener den spanske angriber dog en monsterløn, og det kan betyde, at AC Milan i sidste ende må gå efter andre transfermål, hvis klubben ikke er i stand til at få spanieren til at reduce sit lønkrav. I første omgang har de to parter dog forhandlet, og der er måske lys for enden af tunnelen.

- Mødet (mellem Milan og Torres' agent, red.) gik godt. Der er en reel mulighed for, at Torres kan skifte til Milan. Nu vil vi tage noget tid til at overveje tingene, inden vi kommer med et svar. Jeg kan ikke sige mere, end at Milan er en fantastisk klub, siger Fernando Torres' agent, Antonio Sanz, til milannews.it.

Selv om de to parter skulle blive enige, så kræver det også, at Chelsea vil slippe den 30-årige angriber. Onsdag måtte Diego Costa udgå fra træning og kan stå over for en pause på sidelinjen, og bliver Torres solgt, har Chelsea reelt kun 36-årige Didier Drogba tilbage i angrebet. Ikke just ideelt.

Ifølge italienske medier er de to klubbe dog allerede blevet enige om en lejeaftale med en købsklausul. Det er derfor nu op til Torres, om han vil skifte til italienske AC Milan.

Superliga

Mere Superliga

Fokus