• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Kenneth Jensen

Torres lykkelig over at komme på tavlen

Torres lykkelig over at komme på tavlen
Illustration

AC Milan-angriber Fernando Torres kom tirsdag aften på tavlen for sin nye klub.

Af Kenneth Jensen

Han blev udpeget som erstatning for Mario Balotelli, der blev solgt til Liverpool, og spanske Fernando Torres fik tirsdag aften åbnet målkontoen for sin italienske klub AC Milan. Den italienske klub fik reddet 2-2 hjem, efter holdet var bagud 2-0, blandt andet på grund af spanierens reducering til 1-2 i slutningen af første halvleg.

Torres skrev sidst i transfervinduet under på en toårig lejeaftale med AC Milan, og han er glad for nu at være kommet på tavlen for sin nye klub.

- Jeg er lykkelig over at have scoret, men jeg ville nu hellere have være uden mål, hvis det betød en sejr. Jeg har det bedre fysisk, men jeg er endnu ikke 100 procent, selv om jeg kan spille. Jeg er glad her, og min selvtillid vokser, siger Fernando Torres til AC Milans hjemmeside.

Den 30-årige angriber med en fortid i Chelsea, Liverpool og Atletico Madrid kommer til AC Milan med et håb om fast spilletid og tillid fra træner Filippo Inzaghi. Noget, han ikke har haft i Chelsea det sidste års tid.

- Jeg forsøger at passe ind til holdets behov. Det er nemmere, når du har gode spillere omkring dig, som jeg har i Milan, og nu begynder jeg at have bedre forståelse for, hvordan holdet gerne vil spille, og hvilken type modstandere man møder i Serie A, siger Fernando Torres.

AC Milan med de store traditioner har haft det svært de sidste par år, hvor klubben på grund af dårlig økonomi ikke har fundet fordoms styrke. I denne sæson har Torres og AC Milan fået syv point i sæsonens første fire kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus