• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Jonas Kongerslev Nygaard

Torres: Milan skal tilbage i Champions League

Torres: Milan skal tilbage i Champions League
Illustration

Fernando Torres har store ambitioner for sig selv og på Milans vegne forud for skiftet til den italienske klub. Han vil føre klubben tilbage på det højeste europæiske niveau.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Fernando Torres forventes snarest at blive præsenteret som ny mand i AC Milan-trøjen på en lejeaftale af to års varighed, efter at spanieren er kommet i overskud i Chelsea på grund af indkøbene af Diego Costa og Didier Droba. Lørdag blev han mødt af masser af fans i lufthavnen i Milano, og han var glad for udsigten til at spille for AC Milan.

- Det er en ære og et privilegium at bære Milan-trøjen. Jeg vil bringe holdet tilbage i Champions League, hvor vi gerne skal blive i mange år, siger Torres til Milan Channel.

- Jeg kender et par af spillere som Alex, Essien og Diego Lopez. Demetrio Albertini taler også godt om Milan, og han er en god ven. Jeg har tidligere været tæt på Milan, da jeg var i Atletico Madrid, men det var mange år siden, og en del tid er gået siden da. Jeg kender Milans historie, og den er storslået. Jeg vil gøre fansene glad, og jeg kan ikke vente med at komme i gang med sæsonen, siger Fernando Torres og fortæller videre, at han allerede har talt med Milans cheftræner Filippo Inzaghi.

Fernando Torres har endnu ikke spillet for Chelsea i denne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus