Francesco Totti indstiller karrieren som spiller i AS Roma, men det betyder ikke, at klublegenden er færdig i sin hjerteklub.

En klub fra 1992 til 2017. Når man skal tale om loyale klubmænd, er der næppe nogen over og meget få ved siden af AS Roma-legenden Francesco Totti. Efter en stolt karriere som spiller sluttede han dog denne sommer, og siden har det været usikkert, hvad Totti skulle lave. 

AS Roma var hurtigt ude for at tilbyde Totti en rolle i ledelsen, og den har han overvejet nøje. Nu er der så godt nyt til alle fans af Roma, der mandag kan glæde sig over, at klubikonet fortsætter som direktør for Serie A-klubben: 

- Den første del af mit fodboldliv som spiller er forbi nu. Nu vil jeg dog starte anden del, der for mig er lige så vigtig. Jeg vil være leder, og jeg håber, at jeg kan bidrage med nogle af de ting, jeg også gjorde på banen, siger Francesco Totti.

Klubmanden er dog klar over, at han står overfor en ny udfordring i AS Roma:

- Det starter helt fra nul af igen. Det er en ny fase, og det bliver et helt nyt eventyr. Jeg har taget en del tid til at tænke over, hvad jeg ville, mens jeg har reflekteret. Den tid vil jeg gøre alt for at for at gøre til gavn i Roma skidt foor skridt. Jeg vil komme med selvtillid og tillid for at forstå den rolle, jeg skal have nu. Jeg vil arbejde bredt i klubben, hvor der bliver fokus på både ungdomshold ogg samarbejdet med ledelsen. Normalt tager det tid og måske endda år at komme godt ind i rollen. Jeg ved ikke, hvor lang tid det kommer til at tage for mig endnu, udtaler Totti.

Italienske Francesco Totti er 40 år.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?