Vanvittige Immobile: Scorer 4 mål i Lazios storsejr

Ciro Immobile var i målhopla, da Lazio lørdag vandt med 5-2 over SPAL 2013. Både AC Milan og Napoli tog også pligtsejre

SPAL 2013 tog lørdag imod topholdet Lazio i den italienske Serie A. Det var top mod bund, og Lazio var storfavoritter mod oprykkerne, og vandt da også ganske suverænt. Særligt Ciro Immobiles præstation er mindeværdig, da han scorede hele fire mål i kampen.

Kampen startede i et heftigt tempo, og efter godt en halv times spil var der allerede score fem mål. Luis Alberto bragte Lazio foran efter fem minutters spil, men kun tre minutter senere udlignede SPAL på et straffespark sat ind at Mirco Antenucci. Efter 19 minutter startede Ciro Immobiles målshow, da han bragte Lazio foran igen. Få minutter senere udbyggede han føringen, inden Mirco Antenucci fik reduceret efter 31 minutter. Fire minutter før pausen fuldbyrdede Ciro Immobile sit hattrick, og de to hold kunne derfor gå til pause ved den vilde stilling 4-2 til Lazio.

Anden halvleg startede også med et tidligt mål, og det var selvfølgelig Ciro Immobile, der stod for det. Det var den italienske angribert fjerde mål i kampen, og selvom der stadig var 40 minutter tilbage, stoppede han måshowet her. Det gjorde begge hold faktisk, og kampen sluttede dermed 5-2. SPAL 2013 ligger dermed stadig under nedrykningsstregen, mens Lazio stadig er med i kampen om en billet til Champions League.

I Milano tog AC Milan imod Crotone, og de vandt en snæver sejr på 1-0. Det var Leonardo Bonucci, som stod for kampens enlige scoring, da han efter 51 minutter bragte storklubben foran. Målt på skud og chancer var sejren også ganske fortjent, men kampen viste endnu engang AC Milans problemer, i særdeleshed mod de mindre hold. Sejren var ikke desto mindre tiltrængt for AC Milan, der ligger på en skuffende 11.-plads i Serie A.

Napoli spillede hjemme på Stadio San Paolo mod Verona, og her havde topholdet også lidt problemer med at slå et bundhold. Først efter 66 minutter lykkedes det napolitanerne af komme foran, da Kalidou Koulibaly bragte dem foran efter et hjørnespark. 12 minutter senere cementerede spanske José Callejon sejren, da han sender bolden i mål på oplæg af Lorenzo Insigne. Med sejren bliver Napoli på førstepladsen i Serie A med fire point ned til Juventus, der dog har spillet en kamp færre.