Vild afslutning for Joachim Andersen mod Lazio: Tæt på skurkerolle

Joachim Andersen lavede straffespark dybt inde i overtiden mod Lazio, som der blev scoret på til 2-1. Alligevel lykkedes det for dem at komme på 2-2.

Joachim Andersen har i denne sæson fået slået sit navn godt og grundigt fast i den italienske Serie A, hvor han ligeledes er blevet rygtet til en række forskellige topklubber i Støvlelandet, og lørdag var han igen med i hele kampen for Sampdoria.

Det skete i en kamp mod Lazio, der endte 2-2 på Olimpico i Rom.

Andersen var med i hele kampen, hvor han kunne se ham selv og holdkammeraterne komme foran med 1-0 efter 21 minutter, da den tidligere Juventus-angriber Fabio Quagliarella sendte holdet foran.

Det så meget længe ud til, at Sampdoria skulle holde den føring, men med 11 minutter tilbage af den ordinære spilletid blev der udlignet efter et opgør med et hav af Lazio-chancer. Her var det Acerbi, der fik omsat et hjørnespark til mål, hvor Parolo agerede mellemstation, hvor han vippede bolden videre med en smart hæl-aflevering, og så stod der 1-1 mellem de to hold.

I overtiden udviklede kampen sig helt vildt. Først fik Sampdorias Bereszynski rødt kort - og i det sjette minut blev der dømt straffespark, da Andersen havde hånd på bolden i feltet. Det omsatte Ciro Immobile til mål, som han har gjort det så mange gange før fra de 11 meter.

Og da der var spillet over ni minutter af overtiden fik Saponara bolden i kassen til 2-2, som blev kampens resultat.

Hos Lazio var Riza Durmisi på bænken hele kampen igennem, og mens han har haft svært ved at få spilletid i den italienske liga, så ser det bedre ud i Europa League for ham, hvor han ofte har fået fuld spilletid.

Resultatet betyder, at Lazio er på femtepladsen i Serie A, mens Sampdoria er på ottendepladsen.