Vild halvleg af Juventus sænkede Udinese

Juventus fortsatte sin march mod toppen af Serie A, da de søndag slog Udinese 4-0.

Der var klasser til forskel på de to hold, da Juventus søndag vandt 4-0 på udebane mod Udinese.

Ikke mindst efter en vild første halvleg fra Juventus, hvor holdet scorede alle sine fire scoringer.

Der var ikke spillet et kvarter, før Paulo Dybala sparkede gæsterne i front på direkte frispark. Orestis Karnezi i Udineses mål så bestemt ikke for heldig ud her.

Blot tre minutter senere var den gal igen for Udinese, da Sami Khedira stod fuldstændig umarkeret ved bagerste stolpe og ubesværet kunne heade bolden i mål.

Hvis Udinese fortsat troede på et comeback skulle de blot vente til det 24. minut, før den formentlig forsvandt.

Danilo tacklede Mandzukic bagfra i straffesparksfeltet, og det betød direkte rødt til Udinese-forsvareren. Dybala eksekverede straffesparket stensikkert til at score sin 11. scoring i ligaen i denne sæson.

Det nåede også at blive 4-0 i første halvleg, da Alex Sandro skruede bolden over i det lange hjørne kort før pausen.

Juventus kunne sagtens have fortsat målscoringen i anden halvleg, men skarpheden manglede i de afgørende situationer.

Holdet ligger nu nummer to med to point op til Napoli på førstepladsen.